Nog geen resultaat gevonden...

Welkom bij de GOEDKOOPSTE WEBSHOP VAN NEDERLAND!

LET OP! DEZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF VOOR ONZE WEBSHOP.
IN DE APOTHEEK HANTEREN WIJ ANDERE PRIJZEN.


Deze webshop is een initiatief van Apotheek Kaaikhof BV te Kaaikhof 5, 1567 JP Assendelft.
Tel.: 075-3030670.


Wij hebben de prijzen in ons geheel webshop assortiment verlaagd tot onder drogist/supermarkt prijzen om veilig medicijngebruik via de apotheek te bevorderen.
Want als u een bestelling plaatst via onze webshop en uw andere medicatie doorgeeft zal ik als apotheker GRATIS controleren of uw bestelling wel veilig is met de rest van uw medicijnen.

Wij bieden deze service als enige aan in Nederland omdat wij echt geloven in onze slogan:
'Een apotheek moet zich aanpassen aan de patiënt, en niet andersom!'
Wij hopen dat u tevreden zult zijn met deze service en dit initiatief zult steunen door het ook door te vertellen aan uw naasten.

Wij doen ons best om uw bestelling, als deze op voorraad is, de zelfde dag klaar te leggen. U ontvangt bericht van ons als uw bestelling klaar ligt om afgehaald of bezorgd te worden.

U kunt uw bestelling GRATIS afhalen in de apotheek of een van onze servicepunten.

De bezorgkosten zijn voor Assendelft, Krommenie en Wormerveer GRATIS vanaf €15 en slechts € 2,95 bij bestellingen tot €15 (doorgaans de zelfde of volgende werkdag bezorgd).
Rest van Nederland GRATIS bij een bestelbedrag vanaf € 50. Vanaf € 25 zijn de bezorgkosten € 3,95. Onder de € 25 zijn de bezorgkosten voor de rest van Nederland € 7,50 (1 a 2 werkdagen).

Minimum bestel bedrag is € 5,00.

Wij willen u alvast hartelijk bedanken voor uw vertrouwen!

LET OP!
DEZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF VOOR ONZE WEBSHOP.
IN DE APOTHEEK HANTEREN WIJ ANDERE PRIJZEN.


Dhr. Drs. Mustafa D. Yildirim, Apotheker/Directeur


LET OP! ALLEEN PRODUCTEN DIE IN HET ROOD ZIJN GEMARKEERD MET HALAL ZIJN HALAL. DIT IS GEBASEERD OP DE JAARLIJKSE NAVRAAG BIJ DE BETREFFENDE FABRIKANTEN. BELANGRIJK: DE FABRIKANT GEEFT AAN DAT HET EEN MOMENT OPNAME IS EN GEEN GARANTIE BIEDT VOOR HET GEHELE JAAR. WIJ MERKEN ECHTER OP DAT DE VERKLARING VAN DE FABRIKANT DE AFGELOPEN JAREN NIET IS VERANDERD. DUS WAT EEN JAAR GELEDEN HALAL WAS, WAS HET JAAR EROP OOK HALAL VOLGENS DE FABRIKANT. VAN DE FABRIKANTEN VAN DE REST VAN DE PRODUCTEN HEBBEN WE UBERHAUPT NOG GEEN INFORMATIE ONTVANGEN. WIJ WETEN DUS NIET OF DEZE HALAL ZIJN. ALS WIJ ANTWOORD KRIJGEN ZULLEN ER MEER HALAL PRODUCTEN TOEGEVOEGD WORDEN AAN ONZE WEBSHOP.